Het peloton van 4

Samen fietsen we 4000km voor Kom op Tegen Kanker en zamelen we 25.000 euro in!

Graag met jouw steun!

Hendrik Winkelmans

44 jaar

Wisselend sportief, ontdekte het plezier van fietsen toen hij in 2010 de fietsketen Fiets! oprichtte. Inmiddels startte hij investeringsfonds Freshmen op en is een actieve multi-ondernemer. De fietsmicrobe is wel blijven plakken. Brak deze zomer 7 ribben, tijdens – jawel – het fietsen. Hendrik dus is nog niet aan trainen toegekomen.

Contacteer Hendrik: hendrik@freshmenfund.com

Roelof Winkelmans

36 jaar

Was ook jarenlang actief bij Fiets! en richtte erna Erstwhile op. Een fashionbrand van en voor sportliefhebbers. Zijn grote liefde is het voetbal, een zeer trouwe KV Mechelen supporter (zoals de rest van de familie), maar is wel de beste klimmer van het viertal.

Contacteer Roelof: roelof@erstwhile.be

Gunther Baert

46 jaar

Matig sportief en fervent supporter van KV Mechelen en zijn voetballende zonen, die in 2009 en 2012 met enkele collega’s een uitstapje maakte naar de koersfiets om de Mont Ventoux te beklimmen. Sindsdien bleef de koersfiets echter aan de haak tot deze zomer. Maar, sinds augustus fietst hij regelmatig vanuit Mechelen naar zijn werk in de haven van Antwerpen om goed voorbereid aan de start te komen.

Contacteer Gunther: gunther.baert@bayer.com

Marc Schoenmakers

52 jaar

De enige Nederlander van het viertal en met zijn 52 jaar de ‘golden oldie’, maar niet te onderschatten: deze man loopt marathons. Doorzettingsvermogen en strakke trainingsschema’s zijn hem dus niet vreemd. Hopelijk loopt het voor hem straks even goed op wieltjes.

Contacteer Marc: marc.schoenmakers@taxmanagers.eu


Wil je onze sportieve vorderingen volgen?


%d bloggers like this: