Sportieve vorderingen

Roelof

Roelof heeft nog geen uitgekiend fietsplan maar sinds mid november staan er 879 km fietsen en 150 km lopen op de teller. Een stabiel gewicht van 84kg, en dat zijn vooral spieren 💪.
Zijn motto: “niet zagen gewoon trappen.

Marc

Marc volgt een trainingsschema op maat. Hij zit intussen aan 10u op de fiets (aan een mooi gemiddelde van 25 km/u) én 3u fitness. “Het is wel plannen met werktijd en trainingstijd nu het aantal uren op de fiets gaat toenemen. Mijn gewicht telt nog steeds 3 cijfers voor de komma 🙈, maar er zijn toch al 6 kg af!” 

Hendrik

Door zijn gebroken ribben, en een lichte vorm van ‘uitstelgedrag’, is Hendrik er pas sinds begin dit jaar ingevlogen. Hij zit op 8u fietsen, ca 200km per week. Qua gewicht is er ‘al’ 600g af. “Er is natuurlijk nog werk, maar ik zie al wel verbetering en ik voel me vooral ook veel fitter.”

Gunther

De aanschaf van een nieuwe fiets heeft gezorgd voor een boost in fietskilometers in december. “In januari vlot het wat minder, maar sinds kort heb ik fietsrollen om thuis te trainen, wat een luxe! Ik kijk uit naar de eerste rit met de Erstwhile ploeg, én ben benieuwd naar de route die op 12 februari wordt voorgesteld.”

Prestaties Gunther tot jan 2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: